Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/health-junkie.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Berlin min bare røv.... - Health Junkie By Mille Hartmann

Berlin min bare røv….

Nå venner,, som I måske har set på min story under turen til Berlin, så var både Ras og jeg sgu langt fra imponerede over byen….

Jeg er helt sikker på, at byen kan være fed, det siger alle jeg har talt med, men HVOR og HVAD er det, der er så fedt ved byen!? – jeg havde for en gangs skyld ikke undersøgt noget på forhånd ift. spisesteder mv., fordi alle havde sagt, at der var så fedt, så jeg forventede lidt at der var lækre cafeer og fede butikker på de fleste gadehjørner… snyydt ! – jeg sku’ ha’ researchet, for vi fandt fandma ikke særlig mange lækre spisesteder !

Jeg tror man skal vide hvor de gode spisesteder ligger, for ellers står menuen på curry wurst og pommes all day, og jeg ved godt at man ikke må sige ‘ad’ til mad, men AD ! #undskyldmor

– Ras var selvfølgelig pjattet med det… hver sin smag 😉

Træt og slidt…
Jeg er et meget visuelt menneske, så hvis en by skal imponere mig, så skal den også være visuelt flot (eller rå på den cool måde) at kigge på… og i mine øjne er Berlin bare store grå betonklodser, som ser slidte og trætte ud, og ja bevares, der er da enkelte flotte kirker/bygninger hist og her, men det er satme et skrabet udvalg. Det er lige før Nordvest har mere at byde på – okay måske lige groft nok, men jeg bor her selv, så er det vel ÅkaY at udtale sig som det 😉
Lukket om søndagen…
Søndag er ALLE butikker lukket… hvordan fuck kan en storby nogensinde ha’ lukket!? – de skal da ha’ åbent, så alle turisterne kan shoppe og bidrage til nationaløkonomien… og i øvrigt åbner alle butikker først kl. 11 – det er sgu da lidt sløvt, hva’? – eller er det bare fordi jeg altid er oppe kl. 5.30, at jeg synes det er luksusarbejdstider?  😀
Derudover var der skidt service alle vegne, og der var ikke engang fede shoppemuligheder – byen har præcis det samme som KbhÅ… sååå det har været den billigste storbyferie jeg nogensinde har været på – har kun købt en ny ringeklokke til Bente ? og en lyserød kaff’ kop️ (hello inner princess) – så alt i alt har jeg shoppet for 75 kr.  – og for at det ikke skal være løgn, så er Bente fandma blevet stjålet af en stor dum noob ved Forum st., da jeg kommer hjem… AAARGGHH – hvor RØV hamrende irriterende er det lige!?!?!
Lidt ros…
Nåå men tilbage til sagen,,, vi tog til Kreutzberg igår (søndag), som klart var mere hip og meget mere ‘os’…. men alt var ligesom lukket æk’ ! – så det faldt hurtigt til jorden… ØV! Anyway, Berlin skal ha’ credit for @thevisitcoffeeroastery + @thebarnberlin (god kaff’), sushi på @duduberlin31  og bloggerlånch på @whatdoyoufancymylove ?og til sidst ros for at ha’ fede oldschool toge og metrostationer i cool farver ? !
Mit bedste råd til dig, hvis du skal til Berlin er, at du skal undersøge spisesteder/byområder på forhånd – i hvert fald hvis du går op i, at det skal være forholdsvis sundt og lækkert, og ikke snasket fastfood ?? … derudover skal du kun købe kaff’ på ‘rigtige’ kaffebarer, ellers smager den satme æk’ godt – medmindre du er pjattet med færgekaffe og bare skal ha’ dit koffeinkick. #kaffesnob
Nååå nu har jeg æk’ mere at sige #sureLotte
– Berlingske I ringer bare, hvis I har brug for en ny anmelder/kritiker 😉
Roger over and out ! ?
Ps. Jeg ved godt, at jeg sikkert træder nogle over fusserne her, fordi I er dybt uenige med mig, men husk vi alle er forskellige, har forskellige prioriteter OG har ytringsfrihed 😉
#ærlighedfremforalt

 

Ha’ en fantastisk dag allesammen

 

KhÅ Blogger Lotte